Emotion Skincare 💛

 

De unieke benadering van de droge huid komt voort uit de ervaring van meer dan 30 jaar in de gespecialiseerde en professionele zorg voor de droge huid via schoonheidsinstituten, waarin Emotion SkinCare sinds 1984 actief is. Gedurende deze jaren hebben wij het voorrecht gehad duizenden huiden te mogen observeren en hun reacties te bestuderen, zodra ze in contact kwamen met invloeden van buitenaf of tijdens het verouderingsproces.

Door onze talloze diepgaande onderzoeken hebben we vastgesteld dat de meeste huiden tot de categorie droge huid behoren (tussen de 60 en 70% van de wereldbevolking), zelfs als ze denken dat ze een ander type huid hebben.

De beslissing om zich te specialiseren alleen in het huidtype de droge huid, is voortgekomen om concrete en specifieke antwoorden te kunnen geven aan degenen die hun huid willen veranderen, de dagelijkse huidproblemen te kunnen aanpakken. Emotion is het enige merk op de markt die maar 1 focus heeft: de DROGE HUID!

Boek uw afspraak, en ervaar..

 
 

 

 

 

 

ANTIOXIDANTEN
Zorg voor de juiste #antioxidanten
Huidverzorgingsproducten rijk aan antioxidanten - zoals alle #emotionskincare producten - zijn van vitaal belang in de ondersteuning van cellen en het voorkomen celbeschadiging, vroegtijdige veroudering en het herstel van een gezonde huid.

Antioxidanten beschermen de huid door het beperken van de productie van vrije radicalen, dat schade huidcellen; ze kalmeren ontstekingen, bevorderen de huidskleur; ze omkeren van de effecten van #aging door het verbeteren van de gezondheid van de huid en ze helpen het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.
Alle Emotion huidverzorgingsproducten bevatten een hoog percentage van anti-oxidanten, die de huid goed in evenwicht houden op basis van hun specifieke doel.