Hydropeptideđź’™

De roze Restore lijn van Hydropeptide,  romige producten, voor hydratatie en voeding. 

HydroPeptide is het eerste anti-aging merk dat is gebaseerd op klinisch onderzoek naar epigenetica. Met behulp van ‘celboodschappers’, in de vorm van gepatenteerde peptiden en andere actieve werkstoffen, krijgen de huidcellen het signaal om zich weer gezond te gaan gedragen. Door het aanpassen van deze ‘gen-afstemming’ krijgt de huid een jeugdige en tijdloze uitstraling. Geen wonder dat HydroPeptide in de top 5 van anti-aging series staat!

đź’Ş Door invloed te hebben op hoe onze genen tot uitdrukking komen hebben wij meer controle over de manier waarop onze huid verouderd. 

đź’ŞWij focussen op celgezondheid en de positieve "gen-afstemming" dus pakken wij de zichtbare huidveroudering bij oorsprong van het probleem aan. 

đź’Ş Wij kunnen chronologische leeftijd loskoppelen van celleeftijd. Jouw huid kan op elke leeftijd gezond zijn en stralen. Bron: Hydropeptide Nederland 

 

Gene-ius huidverzorging

Wij geloven in de kracht van Gene-ius. Waarom? Omdat de effectiviteit van deze huidverzorgingsmethode klinisch bewezen is. Daarom gebruiken wij, in combinatie met onze sensorische expertise, de geavanceerde wetenschap van epigenetica en peptiden om resultaatgerichte, luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te ontwikkelen. Het resultaat spreekt voor zich: jouw huid ziet fantastisch uit en voelt zijdezacht aan!

De wetenschap

Wat is epigenetica?

Onze genen bepalen voor een groot deel hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet het hele verhaal. We kunnen Moeder Natuur namelijk ook een handje helpen, bijvoorbeeld door goed te kijken naar de mogelijkheden die de epigenetische wetenschap biedt. Met dit specialisme kunnen we invloed uitoefenen op de manier waarop genen tot uiting komen in je uiterlijk. Hoe? Door feitelijk genen in te schakelen die cellen aanzetten om gezond te handelen en genen uit te schakelen die het tegenovergestelde doen. Benieuwd naar een voorbeeld van epigenetica in actie? Boek snel jouw behandeling!Vit C Brighting serum! Verhelderend, verminderd  pigmentatie. 20%Vit.C. Gebruik enkele druppels van dit heerlijke product door uw serum heen..đź’› 

Foto voor en na , 1 behandeling Hydropeptide behandeling💙👌